vrijdag 31 oktober 2014

Nieuwsbrief Trainingskampen.NL

GUNSTIGE VLUCHTPRIJZEN WEEKEND 17 - 18 JANUARI!

Komende winter heeft de KNVB een lange winterstop ingepland. Traditioneel zijn de eerste twee weekenden van januari vrij voor een trainingskamp, dit seizoen is ook het weekend van 17-18 januari vrij gepland. Benut deze mogelijkheid én profiteer van zeer gunstige vluchtprijzen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een buitenlands trainingskamp. Komende winterstop hebben al tientallen clubs een trainingskamp naar o.a.BarcelonaZuid-SpanjePortugalTurkije en Gran Canaria geboekt.

LAATSTE PLEKKEN HALLEN TOERNOOI 3 JANUARI!

Voor het Hallen Toernooi op 3 januari in Aachen zijn nog slechts enkele plekken vrij! Neem ook deel aan het sfeervolle indoor toernooi en verblijf al vanaf € 55 p.p.p.n. in Maastricht (basic ofluxe) of Kerkrade. Vele Nederlandse amateurteams hebben inmiddels deelname bevestigd. Bekijk hier de impressie van de editie in 2014.

ALTIJD TRAINEN BIJ BINNENLANDS TRAININGSKAMP

Tijdens een wintertrainingskamp in Nederland bent u bijTrainingskampen.nl altijd zeker van een voetbalactiviteit. Mochten de velden onverhoopt onbespeelbaar zijn, dan zorgen wij voor een geschikt alternatief! Trainen in de zaal of op een kunstgrasveld behoren tot de mogelijkheden! Bekijk hier onze locaties in Nederland.