Endless Progression

Mario van der Ende heeft jarenlang ervaring In het onderwijs als docent, studiebegeleider en schooldecaan.
Hij was zelf voetballer, voetbaltrainer, internationaal voetbalscheidsrechter en verdienstelijk actief in andere sporten als judo, zwemmen en honkbal waardoor hij weet wat de wetten en eisen van topsport inhouden en de geur van de kleedkamer (her)kent.
Hij werkte met vele topsporters in de Schoevers Business Classes waar hij ook bij de opzet betrokken was.
Als scout, opleider en coach van scheidsrechters in het Nederlands betaald voetbal en op mondiaal niveau als UEFA- en FIFA-instructeur en waarnemer, waar hij gebruik kon maken van zijn kennis van coaching met Action Type ( Jung, Briggs Myers ) en zijn Diploma  Coach Opleiding New Logic Sport A, heeft hij zijn sporen verdiend.
Tijdens en na zijn actieve periode ‘op de groene velden’ heeft hij bestuurlijke ervaring opgedaan bij de voetbalbonden FIFA, UEFA en KNVB, de CISM en in zijn vrije tijd bij het sportgenootschap “ De 144” ,De Haagse Voetbalacademie en als Haags sportambassadeur. Hij weet inmiddels ook hoe ‘het achter diverse groene tafels’ toegaat.

Daarnaast vormden zijn interesse in journalistieke activiteiten en ervaring met presentaties en lezingen in binnen- en buitenland een goede basis om Endless Progression in 2007 te starten.
Endless Progression biedt verschillende diensten en activiteiten aan zoals:

- personal coaching
- presentaties en lezingen
- (sport) adviezen
- het schrijven van redactionele artikelen en columns
- trainingen die belangrijk en/of interessant zijn voor:
  sporters, coaches, bestuurders, en sponsors op alle niveaus in de sport, media en    
  bedrijfsleven