woensdag 30 september 2015

Nieuwsbrief Trainingskampen NL

Trainingskampen.nl is al 12 jaar dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland voor elk sportteam!
View this email in your browser

MET JE TEAM OP VOETBALWEEKEND IN SPANJE!

Altijd al een wedstrijd van FC Barcelona, Malaga CF, Real Betis, Sevilla FC of Valencia CF willen bezoeken? Dit kan ook georganiseerd worden doorTrainingskampen.nl! Uiteraard is een wedstrijdbezoek prima te combineren met een trainingskamp in Spanje. Overdag een training afwerken (en eventueel een oefenwedstrijd spelen) en 's avonds met z'n allen een wedstrijd bekijken in stadion Camp Nou of Mestella! 

Maar ook voor teams die de stad BarcelonaMalagaSevilla of Valencia willen bezoeken en niet willen trainen of spelen, ben je bij Trainingskampen.nl op het goede adres! Het combineren van een excursie, wedstrijdbezoek en uitgaan is de perfecte combinatie voor een weekend fun! Lees hier meer.
 

EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET TOTAL SPORT PARTNER!


Trainingskampen.nl heeft een samenwerking afgesloten met  Total Sport Partner. Een concept waar clubs heel gemakkelijk en transparant geld kunnen verdienen en/of besparen. Ideaal om een trainingskamp te financieren.

Mede hierdoor zijn projecten binnen de club makkelijker te realiseren. Meer weten over de mogelijkheden voor uw sportclub of bedrijf? Bekijk de website vanTotal Sport Partner of neem contact op met:info@totalsportpartner.nl of0610949590!

ONDERSTEUNING REGIONALE TOERNOOIEN!


Trainingskampen.nl vindt het regionale voetbal erg belangrijk en draagt het daarom een warm hart toe. Vandaar de keuze om een aantal regionale toernooien te sponsoren.

De volgende regionale toernooien worden gesponsord door Trainingskampen.nlVoetbal Rijnmond CupEM Kantoorsystemen Cup en deHaaglanden Voetbal CupDe winnaars van deze toernooien winnen een trainingskamp gesponsord doorTrainingskampen.nl
Website
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2015 Trainingskampen.nl, All rights reserved.

Adresgegevens:
Trainingskampen.nl
Langesteijn 130
3342 LG, Hendrik-Ido-Ambacht
The Netherlands

afmelden nieuwsbrief    aanpassen profiel