vrijdag 31 juli 2015

Nieuwsbrief Trainingskampen.NL

Hendrik Ido Ambacht, 31 juli

Vandaag kwam de nieuwe nieuwsbrief van Trainingskampen.NL uit.

Om te openen klik de onderstaande link:
http://www.trainingskampen.nl/all/nieuws.html/newsitem/172-Keeperschool+terug+van+trainingskamp?utm_source=database_nieuwsbrief_trainingskampen.nl&utm_campaign=d8a72a3a8c-nieuwsbrief_voetbal_juli_2015&utm_medium=email&utm_term=0_5268227b4f-d8a72a3a8c-104119005

Trainingskampen.nl is al 12 jaar dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland voor elk sportteam!
View this email in your browser

WESTHOEK KEEPERSCHOOL TERUG VAN TRAININGSKAMP DUITSLAND!

De Vlaamse Westhoek Keeperschool, vertrok op woensdag 1 juli voor een 5 daags trainingskamp naar Duisburg in Duitsland. De deelnemers arriveerde in de zon, wat al gelijk een goede start was van het trainingskamp. De talentvolle keepers hadden een druk programma met vele trainingen en daarnaast ook activiteiten. Zo bracht de groep een bezoek aan het imposante stadion van Borussia Dortmund, gingen ze de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan en als afsluiter een dag naar Movie Park Germany. Al met al een zeer geslaagd trainingskamp. De keepers en de trainers beschreven het trainingskamp in Duisburg als 'een schitterende ervaring met een super locatie en top velden'.

TRAININGSKAMP MET BEZOEK
WEDSTRIJD PRIMERA DIVISION

Ga komende winterstop op trainingskamp naar Spanje en combineer dit samen met een bezoek aan een wedstrijd in de Primera Division! Boek nu je trainingskamp in (regio)BarcelonaMalaga of Valencia en bezoek daarin een wedstrijd uit de Spaanse Liga. Wat dacht je van de topper Valencia CF - Real Madrid of anders Malaga - Celta de Vigo (2-3 januari)? Of een weekend later genieten van Messi in Camp Nou bij FC Barcelona - Granada (9-10 januari). Informeer naar de mogelijkheden!

WINTERTRAININGSKAMP DICHT BIJ HUIS!

Geen budget voor een trainings-kamp onder de winterzon van Zuid-Europa, maar toch graag op trainingskamp? Dan is een trainingskamp in Nederland dé oplossing. Kies één van onze geselecteerde locaties in Nederland en train op uitstekende kunstgrasvelden. Wij bieden trainingskampen aan in verschillende regio's, segmenten en prijsklassen.

Bekijk hier de locaties in Nederland en vraag een vrijblijvende offerte aan!
Website
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2015 Trainingskampen.nl, All rights reserved.

Adresgegevens:
Trainingskampen.nl
Langesteijn 130