dinsdag 10 maart 2015

Mario bij COVS Den Bosch

Rosmalen, 9 maart

Vandaag was Mario als gastspreker te gast bij de COVS-groep 's Hertogenbosch

http://www.covsdenbosch.nl/covs-den-bosch-vraagt-mario-van-der-ende-het-hemd-van-het-lijf/


COVS Den Bosch vraagt Mario van der Ende het hemd van het lijf!

Ex-betaald voetbalscheidsrechter Mario van der Ende was op maandagavond 9 maart te gast bij onze COVS. Het bestuur nodigde Mario uit om de leden in de gelegenheid te stellen om vragen te stellen over alles wat met arbitrage te maken heeft. In een interactieve avond werd Mario bestookt met vragen. De volle OJC-kantine luisterde geboeid naar de soms verrassende maar altijd duidelijke antwoorden. Met prachtige anekdotes wist Mario van der Ende, mede door de goede inbreng vanuit de zaal het publiek ruim twee uur te boeien.
Uiteraard passeerde de een enorme staat van dienst (ruim 600 wedstrijdenin het betaald voetbal, 135 internationale wedstrijden en wedstrijden op het WK van 1994 en 1998) ook de revue. De toelichting van Mario op de vraag aan welke goede kenmerken een scheidsrechter dient te voldoen was voor sommige aanwezigen een eyeopener en gaf zelfs voor de geroutineerde scheidsrechters een verrassend antwoord!
Als COVS kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde interactieve clubavond waarin onze gezamenlijke hobby centraal stond: fluiten!
Clubavond Mario van der Ende
Bestuursleden Menzo Wilschut (links) en Niels Janssen (RECHTS) poseren met Mario van der Ende.