dinsdag 26 augustus 2014

Nieuwsbrief Trainingskampen NL

Hendrik Ido Ambacht, 26 augustus

Trainingskampen.nl Is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland.
View this email in your browser

VALENCIA

Alle faciliteiten in de typisch Spaanse stad Valencia zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal staat. Snuif de voetbalcultuur op door middel van een bezoek aan het stadion of een wedstrijd van Valencia CF of Levante UD. Ook de fantastische sfeer in de aan het strand gelegen stad zal bijdragen tot een enorme voetbalspirit.

Vanaf € 409 p.p.

Bekijk deze locatie

ALGARVE

De Portugese Algarve is al jaren één van onze topbestemmingen. Ook voor komende winter hebben diverse teams het trainingskamp naar Zuid-Portugal al bevestigd.Trainingskampen.nl verzorgt een (of meerdere) oefenwedstrijden of deelname aan Algarve Cup 2015waardoor u goed voorbereid aan de tweede seizoenshelft kunt beginnen.

Vanaf € 399 p.p.

Bekijk deze locatie

TURKIJE

Turkije staat bekend om de prachtige voetbalresorts waar het uw groep aan werkelijks niets zal ontbreken. Jaarlijks vinden vele prof- en amateurclubs hun weg naar de Turkse Rivièra. Het zeer luxe hotel, het klimaat en de perfect onderhouden velden nodigen uit voor uniek voetbalplezier en een professioneel verblijf!

Vanaf € 419 p.p.

Bekijk deze locatie
Website
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2014 Trainingskampen.nl, All rights reserved.

Adresgegevens:
Trainingskampen.nl
Langesteijn 130
Hendrik-Ido-Ambacht3342LG
Netherlands

Add us to your address book


afmelden nieuwsbrief    aanpassen profiel

Email Marketing Powered by MailChimp