vrijdag 30 januari 2015

Nieuwsbrief Trainingskampen.NL

Hendrik Ido Ambacht, 30 januari

Trainingskampen.nl Is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland.
View this email in your browser

LAATSTE KANS DEELNAME FEYENOORD SOCCER CAMP!

Wil jij onder leiding van Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers trainen als een prof onder de Spaanse zon? Volg het voorbeeld van de ruim 50 inschrijvingen die deelname al bevestigd hebben! Schrijf je in voor het compleet verzorgde Feyenoord Soccer Camp Salou, dat plaatsvindt in de meivakantie! Let op: De inschrijvingstermijn is verruimd en duurt nog tot en met 15 februari 2015.

Klik hier voor de promotievideo of lees meer

HVC'10 PAKT DE ALGARVE CUP 2015: ''WIJ HEBBEN 'M!''

De Algarve Cup 2015 is gewonnen door HVC '10. De eersteklasser uit Hoek van Holland opende het doorTrainingskampen.nlgeorganiseerde toernooi met een 1-0 overwinning op hoofdklasser RVVH. De tweede wedstrijd won HVC '10 tegen tweedeklasser SVC '08 met dezelfde cijfers. Lees hier de verslagen van Voetbal op Zaterdag.

QUINTUS & MOC '17 WINNAARS HALLENTOERNOOI

De Trainingskampen.nlHallentoernooien begin januari zijn een prooi geworden voor Quintus en MOC '17. Tijdens de intensieve indoorvariant 'speedsoccer' was de Kwintsheulse derdeklasser op 3 januari in het Duitse Aken het sterkste. Tweedeklasser MOC '17 uit Bergen op Zoom kroonde zich een week later tot winnaar in een sterk deelnemersveld.
Website
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2015 Trainingskampen.nl, All rights reserved.

Adresgegevens:
Trainingskampen.nl
Langesteijn 130
Hendrik-Ido-Ambacht3342LG
Netherlands

Add us to your address book


afmelden nieuwsbrief    aanpassen profiel

Email Marketing Powered by MailChimp