dinsdag 2 september 2014

Mario bij Kick Off 'Geluktreffers' Staatsloterij

Amstelveen, 2 september


tekst:website Roda'23

Staatsloterij Gelukstreffers Bokaal in Amstelveen
Veel bekende ex-profvoetballers bij RODA’23 

Amstelveen, 21 augustus - Op dinsdag 2 september aanstaande zullen er veel ex-voetballers te gast zijn bij voetbalvereniging RODA’23. Zij zullen strijden ‘Staatsloterij Gelukstreffers Bokaal 2014’. Bij deze Bokaal draait het allemaal om scoren.
De strijd vindt plaats op het hoofdveld van RODA '23 en toeschouwers zijn van harte welkom. Wil je van dichtbij ervaren hoe Michael Mols (o.a. Utrecht, Feyenoord, ADO Den Haag), John van den Brom (oa. Vitesse, Ajax), Harry van der Laan (ADO Den Haag, Feyenoord), Eric van der Luer (Roda JC) en Henk Vos (oa. Feyenoord, RBC, FC Den Bosch) hun scorende kwaliteiten nog een keer laten zien? Bij elkaar opgeteld hebben deze spelers meer dan 500 doelpunten gescoord in de eredivisie. Zorg dan dat je dinsdag 2 september vanaf 15.30 uur aanwezig bent.
De ex-profs nemen allemaal een spits mee van de amateurclub waar zij ooit hun carrière zijn begonnen. In koppels strijden zij om de Staatsloterij Gelukstreffers Bokaal. Het scoren zal ze niet makkelijk worden gemaakt met niemand minder dan Sander Boschker op het doel. Mario van den Ende zorgt ervoor als scheidsrechter voor dat alles volgens de regels verloopt. Verder zal Ronald de Boer samen met de directeur van de Staatsloterij, Frans van Steenis, uitleggen wat de Gelukstreffers Bokaal precies inhoudt. Kortom, er gebeurt veel leuks met veel bekende voetballers.
Gelukstreffers
De Staatsloterij start vanaf het komende voetbalseizoen met een nieuw initiatief om het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen. De grootste loterij van Nederland is al jaren trouwe sponsor is van het Nederlands Elftal maar de Staatsloterij gaat zich vanaf het seizoen 2014/2015  breder inzetten voor voetbal door ook het amateurvoetbal te omarmen. Onder de naam ‘Gelukstreffers’ wil de grootste loterij van Nederland het maken van doelpunten in het amateurvoetbal stimuleren en daarmee het spel- en kijkplezier verhogen.
Het principe is eenvoudig: Hoe meer doelpunten een team maakt, hoe groter de kans op aantrekkelijke prijzen in de Gelukstreffers loterij. Alle seniorenteams van de ruim 3000 amateurvoetbalverenigingen kunnen meedoen, uiteraard inclusief dames teams. “De Staatsloterij wil Nederland gelukkiger maken door sport en spel. Hierin past Gelukstreffers perfect omdat we met dit initiatief in één klap honderdduizenden sporters bereiken,” legt Frans van Steenis, algemeen directeur van de Nederlandse Staatsloterij uit.

Toeschouwers zijn van harte welkom op dinsdagmiddag 2 september. Om 15.30 uur start de strijd om de Staatsloterij Gelukstreffers Bokaal.