zondag 29 juni 2014

Mario op Radio1 in De overnachting

Amsterdam, 29 juni

Vannacht was Mario gast in het BNN-radio1 programma 'De overnachting' . In het Aitena hotel in Amsterdam werd hij op de twaalfde verdieping met fantastisch uitzicht op Het IJ, door Patrick Lodiers een uur lang geïnterviewd.
Het interview terugluisteren? Klik : http://www.radio1.nl/item/204516-De%20Overnachting%20met%20Mario%20van%20der%20Ende.html

Mario met Patrick Lodiers


Mario bij Business Class

Noordwijk, 28 juni

Vanmorgen was Mario te gast in het RTL-7 TV-programma Business Class. Samen met presentator Harry Mens en Wim van Hanegem liet hij zijn licht schijnen over het WK tot dusver. 

Gedeelte uit de uitzending met Mario bekijken?  Klik: http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/artikel/q/onderwerp/willem_van_hanegem_en_mario_van_der_ende/id/889
Mario met Harry Mens, Wim van Hanegem en Bram Moszkowicz








zaterdag 21 juni 2014

Mario bij Ronald McDonald golfevent

Eemnes, 20 juni
Vandaag speelde Mario mee met het Ronald McDonald Golfevent dat werd georganiseerd op Golfaccommodatie De Goyer. Tijdens het toernooi en spetterende feestavond werd er maar liefst €180.500 opgehaald dat ten goede komt van de nieuwbouw van het Ronald McDonaldhuis op de Leyweg in 's Gravenhage.










woensdag 4 juni 2014

Mario's twaalf dozijn woorden: 'Missie'

Laren, 4 juni

Mario in TV-commercial Expert

Nijkerk, 4 juni

Vanaf het begin van deze week komt met regelmaat op Nederland 1,2 en 3 een reclamesport van Expert voorbij waaraan Mario zijn medewerking heeft verleend.